Nakenbilden spreds via Snapchat.
1 av 3
Nakenbilden spreds via Snapchat.
Pappersarbete.
2 av 3
Pappersarbete.
Mamman.
3 av 3
Mamman.

Tog nakenbild med sin 14-åriga dotter – spreds via Snapchat

En mamma riskerar ett års fängelse efter att ha poserat på en nakenbild ihop med sin 14-åriga dotter. En bild som senare spreds på Snapchat.


MISSOURI, USA. En mamma i delstaten Missouri har gripits efter att hon tagit nakenbilder ihop med sin 14-åriga dotter och spridit dem via Snapchat.

Bilden, som togs av dotterns 13-åriga syster i ett badkar, visar mor och dotter som poserar – samtidigt som de, så gott de kan, försöker täcka över sina bröstvårtor.

Oklart vem som spred

Sedan dess har bilden spridits bland skolor i närområdet. Något som fick negativa konsekvenser för mammans son som, enligt polisrapporten, "har blivit mobbad av klasskamrater för bilden på hans mamma och syster".

Vem som spred bilden från första början framkommer inte men enligt polisen ska den 14-åriga dottern tidigare ha "tagit nakenbilder på sig själv och spridit dem på skolan".

– Problemet här är att dottern är 14 och att mamman uppenbarligen var närvarande och involverad i när fotot togs. Det är uppenbart att bilden var arrangerad och hade sexuella undertoner, säger åklagaren Tim Lohmar enligt Gawker.

Riskerar fängelse

Mamman tycker dock att anklagelserna är löjliga.

– Jag var medveten om att fotot togs, och jag sa åt henne där och då att radera det. Jag poserade inte, jag var på väg upp ur badkaret, säger hon.

Nu riskerar mamman max ett års fängelse.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!