Skickade meddelande till sin döda mormor – fick oväntat svar

Åttaåriga Bella ville tala om för sin gammelmormor att hon saknade henne. Därför skrev hon en lapp som hon släppte iväg med en ballong. Men inte väntade hon sig ett svar.


Oslagbar reaktion

 20-årige Rion har precis fått veta att han kommer att få plugga på universitet – något han inte hade förväntat sig.

USA. Åttaåriga Bella Gosford spenderar sin första jul utan sin gammelmormor Minnie Sue Watts – som hon kallar för Mawmaw – eftersom Minnie Sue gick bort i augusti 2012.

– Jag vet att Mawmaw är i himlen men jag saknar henne fortfarande eftersom hon var min favorit-mormor, säger Bella till WSMV-TV.

Skrev ett meddelande

I år ville hon göra något speciellt för att hedra sin gammelmormor.

På en lapp skrev hon "Säg till Mawmaw att jag älskar henne" och band fast lappen till en ballong som hon lät flyga iväg.

Inte väntade hon sig att hon skulle få svar.

Några månader senare mottog hon en låda innehållandes en medaljong, den rosa ballongen samt ett skriftligt svar på sin lapp där det stod: "Älskade Bella, Mawmaw är alltid med dig. Bara blunda och du kommer att se henne. Med kärlek, din skyddsängel".

Krama och tacka

Bella anser att medaljongen är en av hennes mest värdefulla saker och hon kommer alltid att bära med sig den.

– Om jag visste vem den personen var så skulle jag gå fram till och krama om dem och tacka, säger Bella, skriver Huffington Post.

Titta på nyhetsinslaget här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.