Andrea Cardosa pekas ut som den skyldiga.
1 av 2
Andrea Cardosa pekas ut som den skyldiga. - Foto: Faksimil KTLA
Först nu har Carillo vågat berätta om det hela.
2 av 2
Först nu har Carillo vågat berätta om det hela. - Foto: Faksimil KTLA

Konfronterar lärarinnan om sexövergrepp – på Youtube

Under åtta års tid utsattes Jamie Carillo för sexövergrepp från sin lärare. Först nu har hon berättat – med ett viralt klipp på Youtube.


Tror inte på rättvisan

Carillo säger till KTLA att hon är glad över att hon slutligen vågat berätta om vad som hände henne.

Men hon säger också att hon inte tror att det kommer att leda till någon fällande dom eftersom att hon tror att fallet kommer att räknas som preskriberat.

LOS ANGELES. Mellan det att Jamie Carrillo var 12 och tjugo år gammal utsattes hon för sexövergrepp från hennes egen lärare, Andrea Cardosa. Carillo, nu 28, bestämde sig slutligen för att konfrontera Cardosa. Något hon gjorde genom att ringa upp sin före detta lärarinna, som då jobbade som vicerektor på Alhambra High School, och få henne att erkänna vad hon hade gjort.

– Jag ångrar mig, säger Cardosa under samtalet.

Publicerades på Youtube

Ett samtal som Carillo senare publicerade i sin helhet på Youtube. Själv säger hon till KTLA att det var för att låta föräldrarna till Cardosas nuvarande elever veta vad hon hade gjort.

Samma tevestation rapporterar också om att Cardosa nu lämnat sin tjänst, och att skolan dessutom polisanmält henne efter att de fått reda på att klippet existerade.

Fler fall

Nu kliver fler före detta elever fram. För CBS Los Angeles berättar ytterligare en kvinna om sin historia med Cardosa.

– Det var saker som jag var rädd för att prata om, och min historia är exakt som hennes, säger kvinnan, som valt att förbli anonym, till CBS Los Angeles.

Se Carillos samtal här:

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!