Så tillverkas Chicken McNuggets
McDonald's är som ni vet en väldigt populär snabbmatskedja. - Foto: TT

McDonald's: Så tillverkas dina kycklingnuggets

Har bilden av den rosa sörjan i McDonald's kycklingnuggets etsat sig fast i ditt minne också? Nu kan du glömma det! McDonald's har släppt en video för att visa hur tillverkningen av Chicken McNuggets egentligen går till.


Under flera år har en bild föreställande en stor rosa massa cirkulerat på internet. Det har sagts att det är en bild på hur McDonalds kycklingkött ser ut innan det blir nuggets. Bilden har blivit vedertagen och många har förfasats över den. 

Visar tillverkningsprocessen

Nu har McDonalds tröttnat på det och har därför släppt en video inifrån fabriken som visar exakt hur tillverkningsprocessen går till. Köttet ser fortfarande inte särskilt aptitligt ut – men det är åtminstone inte rosa skum längre.

Se klippet här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du nuggets?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Polisen rapporterar om brand, Nacka

"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.