Skapade Facebook-sida till sin ensamma son – fick en miljon likes

Colin fyller snart 11. Hans mamma Jennifer frågade pojken om han ville ha ett födelsedagskalas för att fira detta – och blev hjärtekrossad av svaret.


USA. Pojken svarade att det inte var någon idé, han hade ändå inga vänner att bjuda på kalaset. Hans mamma Jennifer bestämde sig då för att göra något fint för Colin ändå, och skapade en Facebooksida där hon uppmanar folk att skicka grattishälsningar till honom.

"Han äter lunch ensam varje dag eftersom ingen låter honom sitta med dem, och i stället för att tvinga någon att bli olycklig av hans närvaro, äter han ensam", skriver mamman på Facebooksidan, och fortsätter:

Enormt mottagande

"Jag tänkte att om jag kunde göra en sida där människor kunde skicka positiva tankar och uppmuntrande ord, så skulle det till och med vara bättre än ett födelsedagskalas."

Mottagandet blev enormt.

Sidan har 1 miljon likes – och grattishälsningarna svämmar in från hela världen.

Colin vet ännu inte om att Facebooksidan existerar och familjens plan är att visa honom den på hans födelsedag.

/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Israelisk militär: Över 200 dödade vid sjukhus

Anhöriga släppta efter markmord

De två anhöriga till den mordmisstänkta 17-åringen, som tidigare häktats misstänkta för grovt skyddande av brottsling, har nu släppts. Misstankarna kvarstår dock, rapporterar P4 Sjuhärad.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.