Här kastar han sin dotter i poolen "för att lära henne läxa"

Pappan kastar sin dotter, som ännu inte fyllt två, i poolen. Misshandeln fastnar på kamera och nu rullas den ut över internet.


Lät övergrepp fortgå

Under flera år kände socialen i Jönköping till den barnmisshandel och sexuella övergrepp som förekom i en trebarnsfamilj. Ändå agerade de inte förrän äldsta dottern försökte begå självmord.

USA. En filmsekvens visar hur pappan slänger sin 23 månader gamla dotter i poolen "för att lära henne en läxa". 

Barnet flyger tre meter och landar på huvudet innan en kvinna plockar upp barnet ur vattnet. Corey McCarthy, flickans pappa, sitter nu anhållen för barnmisshandel, rapporterar AZFamily.com. 

Dränkte en hundvalp

Enligt polis var motivet att dottern kastat en fem månader gammal valp i vattnet som drunknat, och att han därför ville lära henne en läxa om vatten. 

Barnets mamma är minst sagt förbannad:

– Vad folk inte vet är att innan videon börjar, sprutar han ner henne med en vattenslang som ett sätt att tortera henne, säger mamman som har två barn tillsammans Corey McCartney. Paret är dock separerade och det har funnits en vårdnadstvist om barnen. 

Enligt familjen sitter Corey McCarthy i isoleringscell efter att ha blivit misshandlad i fängelset, rapporter AZFamily.com.  



/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!