Metallspikarna tros ha placerats utanför lägenhetskomplexet för att förhindra hemlösa från att sova där.
Metallspikarna tros ha placerats utanför lägenhetskomplexet för att förhindra hemlösa från att sova där. - Foto: Sally Hitchiner/@SallyHitchiner

Nya "anti hemlös"-spikar väcker avsky

Metallspikar har påträffats utanför ett lägenhetskomplex. Nu har hundratals kommenterat på sociala medier mot "anti hemlös"-spikarna.


Studenter hjälpte tiggare

Plötsligt hoppade studenterna av flaket och samlade in alla burkar för att ge till den romska kvinnan. 
– Dessa ungdomar gav hopp om framtiden, säger vittnet Frida Hasselvall till Nyheter24.

ENGLAND. Fastskruvade metallspikar har hittats utanför en lägenhetsport i Southwark i södra delarna av centrala London


Den fruktansvärda upptäckten gjordes under lördagsförmiddagen av Londonbon Sally Hitchiner, som twittrade och lade upp bilder på dem.

Detta resulterade omedelbart i hundratals upprörda kommentarer på Twitter. Hitchiner skiver själv att hon tror att de har skruvats fast i marken för att hindra hemlösa från att sova där.

"Jag är säker på att de hade kunnat göra något mer konstruktivt, låt oss säga 'hjälpa' :s", skriver användaren ‏@whitehead845 på Twitter.
 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Två män i Haparanda döms till fängelse efter att ha förvarat tonvis med sprängmedel utan tillstånd.

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.