- Foto: Faksimil 5 News

Festfixaren i Magaluf: "Jag blev äcklad av henne"

Organisatören bakom pubrundan där en ung tjej hade oralsex med 24 killar har nu talat ut. Och han skyller det mesta på dålig uppfostran.


Geordie Shore-stjärna i lokalen

I klippet som spreds på nätet sågs "Geordie Shore"-stjärnan Jay Gardner, som Nyheter24 tidigare skrivit.

MAGALUF. Videoklippet där en ung brittisk tjej har oralsex med 24 killar för att få gratis alkohol blev viralt – och rörde upp många känslor i hemlandet.

Hon deltog i en så kallad "pub crawl", en pubrunda för turister där man går från bar till bar. Men organisatören menar att han inte har något moraliskt ansvar överhuvudtaget.

– Jag äcklades av det. Jag äcklades av den unga tjejen som gjorde det. Jag kan inte säga att mina representanter där gjorde något för att uppmuntra henne, sa Paul Smith, chef på Carnage Events Magaluf, på en presskonferens på torsdagen enligt Daily Mail.

"Har något att göra med hennes uppväxt"

Han fortsatte senare:

– Föräldrarna borde ta ett snack med henne. Det här har något att göra med hennes uppväxt.

Han påpekar att tjejen köpte en biljett till en liknande pubrunda dagen efter, och säger att hans företag endast erbjuder "minnen från Magaluf". Smith tänker dock stärka upp i säkerhetsorganisationen.

Kommer krävas licens

Myndigheterna i Magaluf har dock inte tagit lika lätt på händelsen. I veckan blev det även klart att det kommer bli förbjudet att ha fler än 50 deltagare i "pub crawls". De företag som arrangerar dessa kommer dessutom vara tvungna att söka en licens för att få fortsätta sin verksamhet, skriver Daily Mail.

LÄS MER: "Skammen efter 24 avsugningar"

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.