Pappa tog pedofil på bar gärning: "Har honom i en blodig hög"

– Han är knockad på golvet, skicka honom en ambulans, så sa en pappa till larmcentralen efter att han tagit en pedofil på bar gärning med att förgripa sig på hans son.


Stal pedofils kamera

En inbrottstjuv upptäckte att kameran han stulit innehöll film på en man som sexuellt utnyttjade unga pojkar. Då bestämde han sig för att göra något åt saken .

USA. En pappa som upptäckte att en man föregrep sig på han son slog mannen blodig och medvetslös innan han ringde polisen och berättade att "de kunde komma och hämta honom nu". 

– Jag upptäckte precis en vuxen man förgripa sig på... och jag har honom i en blodig pöl åt dig konstapeln, hör man pappan säga till larmcentralen. 

Den misstänkte, 18-årige Raymond Frolander var rejält blåslagen när polis hämtade upp honom och fick föras till sjukhus. 

Tappade byxorna

Pappans 11-årige son berättade för polis att Frolander hade tagit honom bakom huset och dragit ner hans byxor. När pappan gick ut på baksidan, såg han att Frolander hade en konstig blick och frågade vad han höll på med. 

– När han reste sig och hans byxor föll ner behövde inget mer sägas, förklarar pappan för larmcentralen.   

Frolander har enligt CBS erkänt för polis och den okände pappan har inte åtalats, skriver Daytona beach News-journal

En konstapel beskriver det som att: "han agerade som en pappa."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

GB-ägaren Unilever kapar 7 500 jobb

Aktiespararna om Thunberg: "Snälla, väx upp"

Civil olydnad gör inte bolag med hållbara, anser Aktiespararnas vd Joacim Olsson efter SAS bråkiga bolagsstämma på måndagen där bland andra klimataktivisten Greta Thunberg protesterade mot flygbolagets miljöskadliga verksamhet.

Stockholmsbörsen på väg mot dyster inledning

Stockholmsbörsen förväntas öppna med en svag nedgång enligt IG Markets. Detta efter att handeln backat under gårdagseftermiddagen och stängt nedåt.

Efter ryska rykten: Nej, Charles är inte död

Nyheten slog ned som en bomb i ryska medier under måndagen: Storbritanniens kung var död. Men det var han inte.

SBAB sänker bolåneräntorna

Statliga banken SBAB sänker listräntorna för bolån med 0,05 procentenheter gällande bindningstider på tre månader och ett år.

Flera brister vid utvärdering av bistånd

Gott om information om verksamheters resultat – men när det kommer till långsiktiga effekter brister det. Regeringens rapportering av biståndets resultat saknar dessutom ofta den information som riksdagen efterfrågar.