Raymond Frolander räddades.
1 av 3
Raymond Frolander räddades. - Foto: Faksimil KHON2
Av sitt eget offer.
2 av 3
Av sitt eget offer. - Foto: Faksimil KHON2
Det berättar nu offrets pappa.
3 av 3
Det berättar nu offrets pappa. - Foto: Faksimil KHON2

Pappan: "Hade dödat pedofilen om inte min son stoppat mig"

Nu berättar pappan själv om hur han misshandlade mannen som förgrep sig på hans son.


"Agerade som en pappa"

Polischefen Mike Chitwood sa efter händelsen till Daytona Beach News-Journal att pappan hade "agerat som en pappa ska" och att han inte är misstänkt för något brott.

DAYTONA BEACH. Det var i helgen som nyheten om en pappa som hade misshandlat en man som förgripit sig på hans son spred sig över världen.

Pappan hade gått ut på baksidan av sitt hus och upptäckt att Raymond Frolander, 18, var där tillsammans med sonen – varpå han gick till attack.

– Jag upptäckte precis en vuxen man förgripa sig på min son och jag har honom i en blodig pöl åt dig konstapeln, sa han när han strax efteråt ringde till larmcentralen enligt Daytona Beach News-Journal.

"Min son räddade Raymond"

Nu har han själv också berättat om händelsen för en lokal tevestation. Han säger att han inte ångrar sig – och att Frolander har sonen att tacka för att han är vid liv.

– Min son räddade Raymond. Raymond låg utslagen på golvet, jag gick till köket för att hämta en köttkniv och min son stoppade mig, säger han enligt KHON2.

Pappan säger också att sonen verkar ha förlåtit Raymond "eftersom att han räddade hans liv" men att han själv är långt ifrån att göra så.

– Det kommer att ta lång tid innan jag kan förlåta något sådant, säger han till KHON2.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.