Han får 100 orgasmer per dag

För två år sedan skadade Dale ryggen - sedan dess har han haft 100 orgasmer varje dag.


Upphetsningssyndrom

Ett tillstånd som gör att man är upphetsad i långa perioder, men inte på grund av sexuell lust. Upphetsningen kan vara i timmar, dagar eller ännu längre. Det finns inget botemedel men det finns övningar som gör att man kan hantera sin situation. 

USA. Dale Decker är mannen som får 100 orgasmer varje dag – men som inte njuter av någon. Dale är 37 år och lider av ett ihållande upphetsningssyndrom.

Han utvecklade det tillståndet när han för två år sedan fick en bänkskiva i ryggen när han ramlade från en stol. Redan då när han åkte ambulans till sjukhuset, fick han orgasm fem gånger. När han ramlade skadade han bäckenets nerver. Enligt medicinsk forskning kan en sådan skada göra att det nedre området blir känsligt. Han har sedan dess plågats av ständiga orgasmer, något som är hemskt och motbjudande enligt honom själv. 

Fick orgasm på sin pappas begravning

Dale är numera isolerad i sitt hem, på grund av att han är rädd för att drabbas av orgasm när han är ute bland folk. En gång fick han orgasm när han var på en stor mataffär och handlade – cirka 150 personer stod och stirrade på honom, säger han till brittiska Metro. 

Men det värsta var nog när han var på sin pappas begravning.

– Tänk dig att stå på dina bara knän vid din pappas kista och säga hej då och sedan få nio orgasmer precis där och då medan hela din familj står bakom dig. Det gör att du aldrig vill ha en orgasm igen så länge du lever, säger Dale i videoklippet.

Kan inte längre ta hand om familjen

Det är inte bara Dale som mår dåligt av sitt tillstånd. Även hans familj är drabbad. Han lever med sin fru April och de två sönerna Christian och Tayten, 12 respektive 11 år gamla. Dale kan inte längre ta med sina barn på deras träning eftersom han är orolig över att få orgasm. Dessutom jobbar han inte längre. 

– Vi kämpar verkligen. Nu när han inte kan jobba och försörja familjen ligger allt på mig. Situationen är frustrerande, säger hans fru April till Barcroft TV.

Enligt gynekologen Dena Harris måste Dale få hjälp snarast, annars är det risk att han begår självmord. Andra som har haft samma symptom ser självmord som den enda utvägen, säger hon.

– Jag vill bara ha mitt gamla liv tillbaka, jag vill ha tillbaka det som har tagits ifrån mig, säger en förtvivlad Dale i videoklippet. 

Se intervjun här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vinstlyft för Hemnet

Stort vinstfall för JM

Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Karlstad

"Misstänkt påverkad bilist stoppad på Färjestad", skriver polisen på sin hemsida.

Halverad vinst för Boliden

Gruvbolaget Boliden gjorde en rörelsevinst på 1 615 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 3 405 miljoner samma period i fjol.

Polisen i Hedemora rapporterar om trafikolycka

"En bilist har kört i diket på Brändas väg öster om Vikmanshyttan", skriver polisen på sin hemsida.

Viaplay ska stoppa kontodelare – åtgärder väntas

1 timme sedan
Det krisdrabbade Viaplay vill få stopp på delningen av konton – utvecklingen är inte hållbar, menar tv-bolagets vd. Till sommaren väntas omfattande åtgärder.