Restaurangen som säljer sexleksaker och mat.
1 av 2
Restaurangen som säljer sexleksaker och mat.
Får det lov att vara en hamburgare och en vibrator?
2 av 2
Får det lov att vara en hamburgare och en vibrator? - Foto: Hot Buns/Instagram

Dansk restaurang säljer sexleksaker: "Vi kombinerar de båda"

Mat och sex – det är vad kunderna vill ha menar ägaren till den danska restaurangen.


Politiker om Hot Buns

– Man brukar få dåligt samvete när man äter skräpmat, men de här hamburgarna borde lämna en dålig eftersmak hos de som äter dem, sa politikern Camilla Schwalbe när hon kommenterade öppningen av restaurangen, skriver The Local.

DANMARK. I mars öppnande den kritiserade restaurangen Hot Buns i Köpenhamn. Precis som på den amerikanska restaurangen Hooters, blir gästerna serverade av tjejer som går runt i magtröjor och hotpants.

Restaurangen har också ett instagramkonto där de lägger upp bilder på kvinnornas urringningar samt uppmanar sina följare till att gissa vem ur personalen det är, skriver Huffington Post

Happy meal för vuxna

Nu är restaurangen dessutom Danmarks första kombinerade hamburgerbar och sexshop. Från och med torsdag ska gästerna kunna köpa en leksak till sin hamburgare.

Det ska fungera sig om en slags "happy meal" – fast för vuxna där man ska kunna köpa med sig en sexleksak.

– Under fredags- och lördagskvällarna är det bara två saker som människor vill ha – mat och sex. Vi kombinerar de båda, säger ägaren Mathias Kaer, till The Local.

Personalen får larm

Kaer kommer att utrusta personalen med larm som de kan använda för att kalla på säkerhetsvakter utifall någon av gästerna gör övertramp.

Men han tror inte att det kommer att vara något problem eftersom "deras ställe inte skiljer sig från andra nattställen i området, trots att det är attraktiva unga kvinnor som serverar".

För att sälja in det nya konceptet får de första tio killarna en penisring och kvinnorna en vibrator. 

Emot restaurangen

Men det är många som inte håller med Kaer. Sedan öppningen har han fått mycket kritik för sin restaurang, 

– När vi öppnade i mars hade vi en hel del politiker och feminister som var emot restaurangen. Men vi gör inte det här för att få uppmärksamhet utan vi gör det för att vi tycker att det är en bra idé, säger Kaer till The Local . 

/
Mat
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.