Här är den första "handsfree-vibratorn" – för jämställdhet

Varför ska sexet sluta när mannen får orgasm? Det frågade sig Alexandra Fine och Janet Lieberman från Brooklyn som nu vill förändra hur kvinnor upplever sex.


– När man tittar på sexualitet finns det en stor skillnad mellan män och kvinnors njutning, sa Fine nyligen till BuzzFeed News.

Fine, som tidigare har studerat klinisk psykologi och sexterapi vid Columbia University fick nog av ojämställdheten vid heterosexuella samlag. Lieberman, som har en bakgrund inom maskinteknik, gick och bar på samma tankar.

För att kvinnor ska kunna njuta mer

De startade då sexleksaksföretaget "Dame Products".

Nu har de uvecklat världens första så kallade "handsfree-vibrator", för att kvinnor ska kunna njuta mer under samlag.


Målet med den var att lägga större fokus på klitorisstimulering. Det sägs nämligen vara där det ofta brister. Enligt Kinsey Institutet i Indiana, USA, behöver upp till 70 procent av alla kvinnor klitorisstimulering för att få orgasm under samlag, något som alltså ofta glöms bort.

Något helt nytt

Det är där den lilla vibratorn "Eva" kommer in i bilden.

Och formen på Eva liknar inte någon traditionell sexleksak. Fine förklarar att de inte ville att den skulle se ut som en penis eftersom "vissa män känner sig hotade av sexleksaker i sängen".

Vibratorn används genom att kvinnan stoppar i den under hennes blygdläpparna under sex, skriver BuzzfeedÄn så länge ska 30 kvinnor ha testat produkten och de flesta har gett positiv feedback.

Här kan du se en kort film om produkten:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!