Kom tillbaka till rummet på sjukhuset. (Obs genrebild)
Kom tillbaka till rummet på sjukhuset. (Obs genrebild) - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Skar av sin otrogne mans penis – två gånger om

Enligt uppgift tog en kvinna rejäl hämnd när hon upptäckte att hennes man varit otrogen.


Enligt en historia som sprids i flera stora medier använde den kinesiske fembarnspappan Fan Lung sin frus telefon för att skicka ett mejl till en annan kvinna. Det skulle han inte ha gjort. Enligt New York Post upptäckte hans fru Feng det hela efter att han hade glömt att logga ut – och slog till med en gruvlig hämnd.

Använde sax

För när Fan Lung låg och sov klev hon in i rummet beväpnad med en sax – och klippte av mannens penis med en sax, skriver New York Post.

Gick till attack en andra gång

Fan Lung ska ha tagits till ett sjukhus där läkarna lyckades sy tillbaka hans penis, men historien slutar inte där. Hans fru lyckades tydligen ta sig in i rummet där han återhämtade sig – och skar av penisen en andra gång innan hon kastade ut den genom ett fönster. När mannen sen jagade ut sin fru från rummet och ut på gatan där han började slå henne ingrep sjukhuspersonal.

– Han stoppades och personal tog hand om kvinnan, då upptäckte vi att hon hade skurit av hans penis igen, säger en talesperson för sjukhuset enligt New York Post.

Hittades aldrig

Kvinnan kom logiskt nog också att gripas av polis för det inträffade. Trots att man senare letade, lyckades man aldrig hitta den avskurna kroppsdelen, skriver New York Post.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Polisen rapporterar om brand, Nacka

"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

2 timmar sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.