Henry Chau mördade och tillagade sina föräldrar.
Henry Chau mördade och tillagade sina föräldrar. - Foto: EuroPics[CEN]

Mördade och tillagade sina föräldrar – döms till fängelse

31-åringen gjorde matlådor av sina föräldrar.


Henry Chau, i Hongkong, mördade sina föräldrar och tillagade sedan deras kroppsdelar och gjorde matlådor av dem med ris till. De kroppsdelar som han inte tillagade hade Chau dumpat i en soptunna, skriver Sky News.

Den 31-åriga sonen Chau, har nu blivit dömd till livstids fängelse för det brutala mordet på sina föräldrar och en vän till Chau som tidigare misstänkts för inblandning i morden har släppts fri.

Erkände i sms

När föräldrarna först rapporterades vara borta, uppgav sonen att de hade åkt till Kina som var deras hemland, men erkände senare i ett sms till en vän att han hade mördat dem.

I sms:et kallade Chau sig själv för en psykopat och skrev att han inte kunde känna människors smärta på grund av sin barndom.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.