Kristi fick massa hatmejl om hur hon såg ut i tv.
Kristi fick massa hatmejl om hur hon såg ut i tv. - Foto: GlobalNews.ca

Gravida meteorologen läser upp hatmejl i livesändning

Gravida Kristi hämnas på hatarna genom att läsa upp hatmejlen i livesändning.


Gravida metrologen Kristi Gordon på global BC News i Kanada hade bara en önskan när hon meddelande sin graviditet i januari: att människor skulle vara snällare mot henne och inte mobba henne för vad hon har på sig.

Bildkälla: Globalnews.ca

– Förra gången jag var gravid fick jag mejl från tittare som tyckte jag skulle "klä på mig", "bli mer professionell", "sluta bära randiga kläder" och om hur oansvarigt det var av mig att bära klackar, skrev Kristin på sin blogg.

Till en början verkade det som att hennes vädjan till tittarna fungerade, hon började till och med få peppande mail. Men det dröjde inte länge innan det vände.

Efter några månader började de elaka mailen trilla in igen. "Köp anständiga kläder och försök ha respekt för ditt ofödda barn, du är inte den första kvinnan som är gravid, herregud!". Då bestämde sig Kristi för att läsa upp några av mailen i direktsändning.

– Några tittare som kallade sig "The Group" gick ihop och skickade ett handskrivet brev adresserat till mig där de skrev att de aldrig sett en så äcklig metrolog på tv som mig, att jag var ful och att jag borde sluta, berättar Kristi i sändningen.

Hon berättar om att hon ville skratta bort det men att det först var svårt, hon blev osäker på sin vikt och började fråga sin man om de hade rätt om henne, om hon kanske borde börja klä på sig mer, skriver pulptastic.

Gravida kvinnor visar sitt stöd

Efter sändningen har kvinnor gått ihop för att stöda Kristi med hashtagen #KushionForKristi. Flera gravida kvinnor har lagt upp bilder på sig själv och sina magar för att visa sitt stöd.


Bildkälla: Twitter

Till och med männen har anslutit sig till #KushionForKristi.


Bildkälla: Twitter

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!