Den här modellen kommer ändra hur du ser på skönhet

Madeline låter ingenting stoppa henne.


Madeline Stuart, 18, är en modell med Downs syndrom som vill förändra vår syn på skönhet. Maddy, som hon kallas, vill bli modell för att förändra modeindustrin, och visa att även de med Downs syndrom är vackra.


Innan Maddy började äta nyttigare och träna. Bild: Facebook

Mamma Rosanne peppade "Maddy" som ville gå ner i vikt och må bättre och är väldigt stolt över sin dotter. Idag både simmar och dansar Maddy ofta och har helt lagt om sina matvanor. Rosanne vägrade lyssna på läkarna som sa att Maddy inte skulle kunna leva som andra.

– Personer med Downs syndrom kan göra vad som helst, de gör det bara i sin egen takt. Ge dem en chans och du kommer bli belönad på sätt du inte kunde drömma om, säger hon till DailyMail.


Bild: Facebook.

När Maddy var liten kunde främlingar komma fram och säga att Rosanne inte skulle visa sin dotter offentligt.

– Det är på tiden att folk inser att personer med Downs syndrom kan vara sexiga och vackra och förtjänar att hyllas, säger hon till DailyMail.


På bilden syns Maddy med sin pojkvän Robbie.

Maddy letar nu efter agenten som kan hjälpa henne att sätta fart på modellkarriären direkt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

Räddningspersonal har fört bort en person på bår efter att en brand släckts utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, rapporterar AP.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.