16-åringen var döende – friade till sin stora kärlek på dödsbädden

Det här är så sorgligt och så vackert.


Efter att 16-årige Omar från England svimmat under en fotbollsmatch förra året kunde det konstateras att han led av cancersjukdomen leukemi.

Bild: Facebook

Men Omar var inte ensam. Under hela behandlingstiden fanns flickvännen Amie vid hans sida, och förra hösten kunde Omar skrivas ut från sjukhuset. Men i mars blev han inlagd igen. Cancern var tillbaka och läkarna gjorde allt de kunde för att hitta en donator.

– Läkarna hade tårar i ögonen när de berättade nyheterna för Omar, berättar en nära vän för Birmingham Mail. För två veckor sedan fick Omar reda på att han bara hade några få dagar kvar att leva. Två dagar senare friade han till sin Amie. Hon blev överlycklig och sa "ja".

Bild: Facebook

Med föräldrarnas tillåtelse kunde man sedan arrangera en ceremoni på sjukhuset i Birmingham, där det lyckliga paret kunde vigas.

– När han trädde ringen på mitt finger sa han att han önskade att vi hade mer tid tillsammans. Jag önskar verkligen att vi hade mer tid, men jag är så glad att vi fick det här vackra minnet, berättar Amie för Birmingham Mail.

Det var Omars sista önskan, och några dagar senare dog han, hållandes sin nyblivna hustrus hand.

Bild: Facebook

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!