Enkelt att lämna hunden.
Enkelt att lämna hunden. - Foto: ©Iwan Gabovitch / Flickr

Här satsar Ikea på parkering – för hundar

Det här borde finnas på fler ställen.


Många pratar om att låta bli att lämna sin hund i bilen på varma sommardagar. Även om du inte vill göra det är det inte alltid okej att ta med hunden in när du handlar. Här finns den perfekta lösningen för det.


Bildkälla: Faksimil / Flickr

Det är ett Ikea-varuhus Köln i Tyskland som fixat den briljanta "hundparkeringen". Enligt Daily Mail är det första gången kläddjätten gör något sådant här och det är bara att hoppas att det kommer att bli möjligt på flera ställen.


Bildkälla

Hunden får en egen plats med konstgjort gräs, vattenskål och en plats att koppla hunden där den kan tillbringa sin tid samtidigt som matte eller husse är och shoppar, skriver Daily Mail.

/
Bil
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde hundparkeringar finnas på fler ställen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.