Hon ska ha haft sex med 15-årig pojke – och skickat könsbilder

En 15-årig pojke, en moster, en mamma och en misstänkt kvinna är alla inblandade i historien som enligt uppgift ska ha involverat samlag och nakenbilder.


Den 44-åriga mamman från Abercarn i södra Wales säger att hon fick en chock när hon hittade sin 15-årige son halvnaken hemma hos en äldre kvinna. Det skriver Daily Mail.

Nu misstänks kvinnan för att ha haft sex med pojken, samt skickat bilder på bröst och kön via Facebook. Tillsammans med bilden ska texten "låt oss snuska till det" ha funnits med.

Hon misstänks för bland annat sexuellt utnyttjande av minderårig. Något hon nekar till, då hon enligt rapporter från rättegången menar att pojken "fantiserar och ljuger". Kvinnan nekar även till att överhuvudtaget ha kontaktat pojken på Facebook, och menar att pojken aldrig ens varit i huset.

Pojkens moster, som var med när 15-åringen enligt egen uppgift hittades i huset, har en annan version.

– Vi hörde röster utifrån. När vi kom in såg vi honom stå i köket, endast iförd boxershorts, ska mostern ha sagt under rättegången och samtidigt fyllt i att kvinnan varit relativt berusad vid tillfället.

15-åringens mamma instämmer i mosterns historia och berättar att den misstänka kvinnan hade en svart och vit klänning som knappt täckte könet.

Den misstänkta kvinnans försvar påstår enligt Daily Mail att sonen spridit lögner och hittat på relationen med kvinnan för att skryta för sina vänner. De menar att pojkens familj därav lackat ur och kommit till kvinnans hem för att lägga skulden på henne.

15-åringen själv har tidigare berättat för polisen att han haft sex med kvinnan frivilligt. Några nakenbilder har heller inte hittats då pojken enligt egen utsago glömt sitt lösenord och därför stängt ner sitt konto på Facebook. Något försvaret ser som ett märkligt sammanträffande.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!