Hon kände att bröllopet inte var komplett utan honom.
Hon kände att bröllopet inte var komplett utan honom. - Foto: TT Bild

Annas bröllopsfoto med döde sonen har berört tusentals

Annas son dog i leukemi och blev bara åtta år. När hon gifte sig kände hon att bröllopet inte var komplett utan honom så då gjorde fotografen en liten ändring av bröllopsfotot.


I maj förlorade Anna Bozman Thompson sin son Lake. Han dog i leukemi och blev bara åtta år gammal, skriver NY Daily News.

När hon gifte sig i oktober så kände hon att bröllopet var ofullständigt utan sin son. Därför ändrade fotografen Brandy Angel bröllopsfotot så att Lake skymtas på fotot.

– Jag behövde den här bilden mer än någon kan tänka sig, det här är min familj och vi kommer att vara tillsammans igen, skriver hon på Facebooksidan "Prayers for Lake Bozman" där hon lagt upp bilden.

Bilden har berört tusentals personer. I samma inlägg skriver hon om sorgen efter Lake och om hur tiden efter bortgången har varit en känslosam berg- och dalbana. Och hon skriver att det var jobbigt att ta foton utan honom, trots att hon kände hans närvaro.

– Även om min familj kommer aldrig att vara komplett här på jorden, kommer vi att vara det i himlen, skriver hon i inlägget.

Här kan du läsa hela det känslosamma inlägget:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!