- Foto: TT

Par hade oralsex vid köpcenter – mitt framför egna barnen

De blev uppslukade av situationen, men lite väl mycket. Inte ens när barnen kom och störde slutade paret.


Visst kan man bli sexsugen lite varstans? Jo, men vad det här paret gjorde är klart över alla rimliga gränser som finns. Paret, som kommer från södra Whales, hade tillsammans med sina två barn tagit en tur till London för att shoppa.

Under en paus lät de barnen, tre och fem år gamla, springa omkring och leka. Samtidigt satte sig föräldrarna på en soffa och inledde en sexakt. Inte ens när barnen kom tillbaka slutade de hålla på, skriver brittiska Metro.

Övervakningskameror som fångade allt visar hur kvinnans huvud rör sig upp och ner. Hon ska efter ett tag ha ställt sig upp, spottat i en servett och kastat den bakom en planta.

Paret hittades och fick häromdagen svara inför rätten. Kvinnan säger att hennes "hormoner var överallt" och att de inledde en intim stund även fast de visste hur fel det var. Både mannen och kvinnan skäms och ångrar sig. Mannen har i polisförhör sagt att de började kyssas, och att det ena ledde till det andra.

Då ingen annan verkade ha sett sexstunden dömdes inte paret. De har däremot portats från shoppingcentret, skriver Metro.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!