Hon drack energidryck varje dag – här är hennes varning till andra

Dion, 18, har fått sitt liv förstört efter att ha druckit energidryck hela sitt liv. Nu vill hon varna andra.


Dion Parratt från England är bara 18 år gammal. Men redan nu är hennes liv förändrat för alltid. Ett Facebook-inlägg som Dion skrev i förra veckan går just nu viralt. Där menar hon att hon under hela sin uppväxt druckit upp mot fem burkar billig energidryck varje dag.

Men drickandet utvecklade sig till ett tungt beroende, och Dion drabbades av svåra hjärtproblem. Energidryckerna ska också ha orsakat två missfall.

– Jag har funderat länge och väl på att ladda upp den här bilden. Det här är vad som händer när du dricker energidryck hela barndomen. Nu har jag slangar inkopplade i min kropp 24 timmar om dygnet, skriver Dion i det uppmärksammade inlägget.

Enligt The Mirror lider nu Dion av extremt lågt blodtryck och svåra hjärtproblem.

– Det var när jag förlorade mitt andra barn som läkarna upptäckte hjärtfelet. Jag vill inte dö ung, säger Dion Parratt. Hon har också en allvarlig varning till alla föräldrar som han barn som dricker energidryck:

– Till alla föräldrar: Låt inte era barn dricka det här, dryckerna borde förbjudas, avslutar Dion sitt inlägg med.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du energidryck?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

"Det brinner i ett flerfamiljshus i Skåre", skriver polisen på sin hemsida.

Trump startar strömningstjänst

Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.

Strejkvarsel på Heathrow

Gränskontrollanter på den stora Londonflygplatsen Heathrow varslar om strejk i slutet av månaden. Mellan den 29 april och 2 maj väntas över 300 medlemmar i fackförbundet PCS lägga ned sitt arbete och lämna passkontrollen.

Polisen i Värnamo rapporterar om bedrägeri

"Bedragare misstänks för bedrägeri", skriver polisen på sin hemsida.

Nasa uppmanas: Leta efter Loch Ness-monstret

USA:s rymdstyrelse Nasa har fått en ovanlig uppmaning. Hjälp oss att hitta sjöodjuret Nessie, vädjar Loch Ness-centret i skotska Drumnadrochit.