- Foto: tt bild

Han glömde sin fru på bensinstation – märkte det först efter tio mil

Vi kan anta att det blev riktigt dålig stämning resten av resan.


Det här kan nog mycket väl vara den otrevligaste bilsemestern någonsin. Den ska ha inträffat i Passo Fundo i Brasilien, där en semestrande familj stannade till för att tanka.

Men när mannen kört tio mil så insåg han sitt misstag – han hade glömt frugan. Anledning ska enligt The Telegraph varit att kvinnan legat och sovit i baksätet, och att mannen inte ska ha märkt att hon inte var kvar i bilen.

Parets 14-åriga son ska också befunnit sig i bilen, men ska ha varit på tok för upptagen med sitt mobilspel för att märka att mamma inte var med i bilen. När mannen insåg vad som hänt vände han – och hustrun var så klart inte jätteglad när mannen kom tillbaka två timmar efter att de glömt henne.

– Hon var väldigt arg. Hon klagade över hur lång tid det tog för mannen att inse att hon inte var med, ska en trafikpolis sagt till lokala medier, skriver The Telegraph.

Flera medier har nu skrivit om nyheten, men det är fortfarande inte helt klart var paret kommer ifrån eller exakt när händelsen inträffade.

/
/
/
Fru
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle det här kunna hända dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

1 timme sedan
Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.