Hon sexstrejkar mot sin man.
1 av 3
Hon sexstrejkar mot sin man. - Foto: Constance Hall Facebook
För hon vill inte utsätta sin kropp för en graviditet till – eller p-piller och annat som man stoppar i kroppen.
2 av 3
För hon vill inte utsätta sin kropp för en graviditet till – eller p-piller och annat som man stoppar i kroppen. - Foto: Constance Hall Facebook
Sexstrejken är över när han har steriliserat sig.
3 av 3
Sexstrejken är över när han har steriliserat sig. - Foto: Constance Hall Facebook

Nu sexstrejkar hon mot sin man – till han uppfyller ett speciellt krav

I ett öppet brev till sin man skriver hon om varför hon sexstrejkar.


Constance Hall, som är en australiensk bloggare, har fyra barn och har inte lust med ett till. Hon vill varken gå igenom en till graviditet eller utsätta kroppen för dagen efter piller, p-piller eller abort.

Därför sexstrejkar hon nu mot sin man tills han uppfyller hennes krav. Och kravet? Jo hon vill att han steriliserar sig, skriver hon i ett öppet brev till honom på sin Facebook.

– Jag tänker på allt det skit som min kropp och mina reproduktiva organ varit med om genom åren i vår kamp att skaffa och inte skaffa barn, skriver hon och radar upp alla preventivmedel hon tagit och biverkningarna.

– Jag kommer ignorera din penis tills den knipsas av. Jag kommer inte låta den nudda vid mitt ben i hallen och när du börjar prata om den kommer jag börja humma.

Hans penis är inte en del av deras relation förrän han gör en vasektomi, hälsar hon sin man.

– För min kropp är klar. Den är klar med reproduktion och preventivmedel. Nu är det din tur.

Inlägget har delats över 3000 gånger och tusentals har gillat det och reaktionerna har varit blandade. Många håller med henne medan andra förfäras. Här nedan kan du läsa inlägget.

Bildkälla: Facebook Faksimil

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sexstrejkat någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

1 timme sedan
Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.