Är du sugen på att dra till Nya Zeeland och bli svinrik?
1 av 3
Är du sugen på att dra till Nya Zeeland och bli svinrik? - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Doktor Alan har sökt en assistent länge utan resultat, så nu har du chansen!
2 av 3
Doktor Alan har sökt en assistent länge utan resultat, så nu har du chansen! - Foto: TT
Vill du tjäna sjukt mycket pengar, då är det här ett jobb för dig.
3 av 3
Vill du tjäna sjukt mycket pengar, då är det här ett jobb för dig. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Söker du jobb? Här är jobbet som ger dig två miljoner om året

Är du sugen på att tjäna sjukt mycket pengar? Nu har du chansen att få jobbet som ger dig två miljoner om året.


Doktor Alan Kenny letar efter en ung läkarassistent till hans läkarklink i Nya Zeeland. Han erbjuder 2,2 miljoner svenska kronor om året och en fin bonus – du blir delägare i kliniken.

Alan har sökt en ung läkarassistent riktigt länge utan resultat. Han har använt sig av flera olika bemanningsfirmor och även lagt ut en jobbannons – men ingen vill ha jobbet.

Alan tror själv att problemet handlar om att kliniken ligger i Tokoroa, Nya Zeeland, som ligger drygt 20 mil från Auckland. Alan säger att alla läkarstudenter kommer från huvudstaden och vill inte flytta ut till Tokoroa, som är en liten stad med cirka 13 000 invånare.

Läkarkliniken är populär och har så pass många patienter att Alan inte hinner med. Därför behöver han nu en ung läkare som kan hjälpa honom, eller till och med ta över hans jobb, skriver NZ Herald.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha jobbet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

Ja till Ukrainastöd – Biden lovar vapen i veckan

Senaten i USA:s kongress säger som väntat ja till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på stödet sedan i höstas för att stå emot Rysslands anfallskrig.

Rysk robotattack mot Charkiv

1 timme sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

2 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.