Han fick äntligen använda sin nya erigerade penis.
1 av 3
Han fick äntligen använda sin nya erigerade penis. - Foto: Faksimil / The Sun / Giphy
Mohammed Abad hade sex första gången som 44-åring.
2 av 3
Mohammed Abad hade sex första gången som 44-åring. - Foto: Faksimil / The Sun
Han har två tuber i sin penis. De fylls med vätska som han har i en behållare i kroppen och på så vis får han erektion.
3 av 3
Han har två tuber i sin penis. De fylls med vätska som han har i en behållare i kroppen och på så vis får han erektion. - Foto: Faksimil / The Sun

Mohammed, 44, har en robotpenis – nu har han äntligen blivit av med oskulden

När han var ung fick han sin penis avsliten i en olycka. Nu har han äntligen fått en fungerande robotpenis och har haft sex.


Vetenskapen är fantastisk nu för tiden. Till och med den som förlorat sin penis kan numera ha sex. En som har fått uppleva det här är Mohammed Abad.

När han var barn blev hans könsorgan avslitet i en olycka. Fram till han fyllde 44 år levde han utan att kunna få erektion och kunde därför inte ha penis-i-vagina-sex, men nu har det alltså hänt. The Sun skriver att Mohammed Abad för förstå gången genomfört ett samlag med en kvinna.

"Den lyckliga" var Charlotte Rose. Hon jobbar med att sälja sex, men det var inte därför de två mötes. När hon hörde talas om Mohammed Abad kontaktade hon honom, sedan bad han henne att bli "hans första". Hon bestämde sig för att inte ta betalt.

De två träffades på ett hotell i centrala London. De ägnade några dagar åt att lära känna varandra innan det var dags för Mohammeds sexdebut. Det började inte så bra, första gången fick han avbryta eftersom han inte fick full erektion

– Det var frustrerande, men jag har redan väntat 20 år, jag kunde vänta en dag till, säger Mohammed till The Sun.

Nästa kväll gick allt som planerat.

– När Charlotte såg den för första gången var hon tyst och jag blev lite orolig, men sen sa hon "den är fantastisk". Det är fint att höra en kvinna säga det, säger Mohammed.

– När det var över låg jag där med ett stort leende, skriver The Sun.

Se Mohammed berätta om sin penis:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!