Smurf och Shrek målades med markeringspennor

Kattungarna Smurf och Shrek har råkat illa ut.


Ibland händer det saker som får en att tappa tron på mänskligheten HELT!

Som när två små kattungar hittas alldeles blå- och grönmålade över HELA kroppen. Ja, du hörde rätt. Blå- och grönmålade.

Missarna hittades i West Yorkshire i England och färgen någon använt för att göra dem blå och gröna är vanliga markeringspennor, skriver The Sun.

Bildkälla: Facebook

Missarna togs direkt till ett räddningscenter för katter, där de på en gång fick komma till en veterinär eftersom man inte riktigt visste hur mycket färg de hade fått i sig. Katter slickar på sig själva för att tvätta sig.

Enligt de som jobbar på räddningscentret är katterna bara fyra till fem veckor gamla och mår väldigt dåligt. De har fått namnen Smurf och Shrek på grund av färgerna.

– Här säger vi ofta att det inte går att chocka oss. Vi har hanterat de flesta situationer, men det här är första gången, säger Katie Jane Lloyd, till The Sun.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du katter?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

1 timme sedan
Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

1 timme sedan
Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

1 timme sedan
Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.