Brutalt gäng sparkar 65-årig turist medvetslös i Thailand

Varning för obehagliga bilder. Polisen söker nu gärningsmännen.


Tre brittiska turister hamnar i bråk i Hua Hin, Thailand, den 13 april. Gänget attackerar turisterna utan någon anledning. De tre blir brutalt misshandlade men det slutar inte där. När den 65-åriga kvinnan försöker resa sig upp får hon en kraftig spark i huvudet.

Alla tre tappar medvetandet och lämnas liggande på gatan. Turisterna återhämtar sig nu på sjukhus, alla tre fick flera tänder utslagna. Polisen söker nu efter gärningsmännen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

"Europa för beroende av krut från Kina"

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället.

En del av Børsens mur har rasat

En bit av muren i byggnaden Børsen har rasat på lördagsmorgonen, uppger Jakob Vedsted Andersen vid räddningstjänsten på en pressträff.

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

1 timme sedan
Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden.

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

1 timme sedan
Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.