Sarah Duffy var på sin första Tinderdejt. Hon kände inte någon kemi och ville inte träffas igen. Då skickade han en faktura.
1 av 4
Sarah Duffy var på sin första Tinderdejt. Hon kände inte någon kemi och ville inte träffas igen. Då skickade han en faktura. - Foto: Montage/Giphy
Sarah förklarar att hon inte vill dejta James, men att de kan vara vänner.
2 av 4
Sarah förklarar att hon inte vill dejta James, men att de kan vara vänner. - Foto: Faksimil Herald Sun
James tycker det är intressant att han har blivit dissad – men att ingen klagar på att han betalar. Sarah erbjuder att bjuda honom på frukost eller lunch.
3 av 4
James tycker det är intressant att han har blivit dissad – men att ingen klagar på att han betalar. Sarah erbjuder att bjuda honom på frukost eller lunch. - Foto: Faksimil Herald Sun
James svarar att han inte är intresserad av fler vänner och skickar sina bankuppgifter.
4 av 4
James svarar att han inte är intresserad av fler vänner och skickar sina bankuppgifter. - Foto: Faksimil Herald Sun

Sarah dissade sin Tinder-dejt – då skickade killen en faktura

Sarah tyckte inte att hennes första Tinderdejt klickade och ville därför inte gå på en andra dejt. Då blev killen sur.


Nyheter24 har tidigare skrivit om en kille som under en kväll bjöd en tjej på drinkar, och dagen efter begärde tillbaka pengarna.

Well, det verkar som att män har tröttnat på att betala för kvinnor om de inte får ut något av det.

Herald Suns skribent Sarah Duffy var nämligen nyligen med om något liknande.

Sarah var på en första Tinderdejt med 37-åriga James, som hon kallar honom. Hon beskriver dejten som väldigt trevlig. James var fantastisk.

När de skulle betala för sig drog hon fram sitt bankkort, men James insisterade på att betala för henne. Att hon ska betala var inget alternativ, tyckte han.

Hur fantastiska Sarah än tyckte de två timmarna med James var hade de inte riktigt klickat. Sarah försökte ligga lågt med James efter dejten, men James verkade inte förstå signalerna. Så hon bestämde sig för att vara ärlig i ett sms.

"Jag måste vara ärlig med dig James, jag är en väldigt ärlig person. Jag uppskattade ditt sällskap i helgen väldigt mycket. Bra prat och skratt. Jag kände inte kemin men jag träffar gärna dig som kompis, du är en underbar kille. Hoppas du tar det här på rätt sätt och jag förstår om vänskap inte är det du söker. Vi hörs."


James blev inte glad av sms:et.

"Det är så konstigt… jag har aldrig någonsin hört det, förrän den senaste veckan, två gånger. Ändå, med all respekt, var båda väldigt nöjda över att jag betalade… konstigt."


Sarah erbjöd då att bjuda James på frukost eller lunch. Det dög heller inte.

James skickade ännu ett sms.

"Eftersom vi är ärliga mot varandra, jag har TILLRÄCKLIGT med vänner och jag är inte intresserad av lunch eller frukost så…"

Därefter skickade han sina bank- och kontouppgifter, skriver Sarah på Herald Sun.

Tystnaden var ett faktum.

Bildkälla

Bildkälla

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du dejtat någon som sen blivit sur?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

1 timme sedan
Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.