Här skjuter polisen ihjäl kvinnan efter attack med köttkniv

Nu släpper polisen i North Carolina videon som visar hur en polisman skjuter ner en kvinna som attackerar honom med en stor kniv.


Chien Di Thi, 46, dödades av polis den 25 mars 2014. Hon jagade sin mamma med en stor köttkniv och nu släpps videon som kommer från en kamera polisen hade på uniformen.

Polisen som avlossade skottet och dödade Chien har nu friats från alla misstankar om brott. Därför släpper nu polisen i North Carolina det här klippet.

Videon släpps på uppmaning av Chiens släktingar som tycker att polisen borde åtalas och fällas för mord. 46-åringen skrek på vietnamesiska åt sin mor och attackerade inte alls polisen enligt släktingarna.

Både den enskilda polisen och polismyndigheten säger att dödligt våld var befogat i den här situationen, enligt Time Warner News.

USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.