Spökjägarna trodde knappt sina ögon när de såg den chockerande uppenbarelsen på kyrkogården.
1 av 4
Spökjägarna trodde knappt sina ögon när de såg den chockerande uppenbarelsen på kyrkogården. - Foto: TT NYHETSBYRÅN / montage
Det finns väl få ställen som är så creepy som gamla kyrkogårdar?
2 av 4
Det finns väl få ställen som är så creepy som gamla kyrkogårdar? - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Mindre läskigt är det med nakna människor, i alla fall för de flesta av oss. (Bilden är en genrebild)
3 av 4
Mindre läskigt är det med nakna människor, i alla fall för de flesta av oss. (Bilden är en genrebild) - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Mycket naken hud av det mer levande slaget, blev det för spökjägarna.
4 av 4
Mycket naken hud av det mer levande slaget, blev det för spökjägarna. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Spökjägarna besökte hemsökt kyrkogård – chockades av det oväntade mötet

Det här gänget med spökjägare fick uppleva betydligt mer än de hade räknat med på den hemsökta kyrkogården.


Är du lagd åt det hållet att du uppskattar en redig spökjakt på en gammal kyrkogård?

Då skulle du säkert bli helt till dig i trasorna över att få höra läskiga stön i den kusliga miljön.

Det hände en grupp besökare på en kyrkogård i den brittiska staden Hull, som trodde att de hade dragit en riktig ockult jackpot under sin upptäcktsfärd.

Vad de i stället fick vila ögonen på var två i allra högsta grad levande och dessutom spritt språngande nakna skådisar, som var mitt uppe i en porrfilmsinspelning.

På plats fanns också två filmare, som var så fokuserade på sitt jobb att de helt missade att sexakten hade fått en oväntad publik.

Spökguiden Mike Covell säger till Hull Daily Mail att det var porrskådespelerskan som upptäckte åskådarna först. Då knuffade hon bort sin motspelare som sprang efter henne medan han desperat försökte skyla sin blottade kropp.

Som tur var så var alla 12 spökjägare i gruppen vuxna människor just den här gången. Vanligtvis brukar det vara ett eller flera barn med också.

– En äldre man var så upprörd att han var redo att springa efter dem och hytta med sin promenadkäpp, men jag sa åt honom att lugna ner sig och äta sina smörgåsar istället, säger Mike Covell.

– Det var chockerande. Jag har inte varit med om något liknande i hela mitt liv och i synnerhet inte på en kyrkogård. Synd på en så vacker dag också, fortsätter Mike som är känd från TV-programmet Most Haunted.

Gravarna på kyrkogården är daterade från så långt tillbaka som 1840-talet och den sista begravningen ägde rum 1959. Nu är den mest ett populärt utflyktsmål för personer som är nyfikna på skrönorna om osaliga barnandar, vars kvarlevor blev uppgrävda i samband med en ombyggnation i närheten.

Någon som också verkar uppskatta att dra fram könet på kyrkogårdar är den här mannen, som åkte dit tack vare en hund med näsa för sperma. Och om du vill bli skrämd på riktigt så ska du läsa om den här läskiga självmordsskogen som sägs vara hemsökt, eller den här dockan som är värre än våra värsta mardrömmar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på spöken?
Tack för din röst!