1 av 2
2 av 2
- Foto: Bild: Wayne Clarkey/Facebook

Turister brutalt misshandlade på svensk-hotellet – av hotellets vakter

Hotellet i Magaluf går bland annat att boka via Ving och har många svenska gäster.


Det är obehagliga bilder ett vittne filmat på BH Mallorca Hotel i Magaluf (tidigare Mallorca Rocks Hotel). Ett flertal av hotellets vakter sparkar och misshandlar ett brittiskt par bredvid poolen. Bråket i fredags ska ha startat efter att en kvinna kastat en plastmugg på en av hotellets vakter. Vakten reagerar då våldsamt och slår kvinnan i ansiktet. Kvinnans pojkvän försöker gå mellan men blir då också attackerad av vakterna.

Flera vakter brottar ner kvinnan och några andra vakter misshandlar pojkvännen så svårt att han tillfälligt förlorar medvetandet. Pojkvännen identifieras senare som DJ Alex Henderson.

Alex Henderson

Klippet har setts av tiotusentals sedan vittnet la ut det på Facebook, där skriver vittnet ”detta är inget som ska få hända på ett fyrstjärnigt hotell”.

Hotellet går bland annat att boka genom Ving och hotellet har kommenterat händelsen på Facebook:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.