Amandas sista sekunder i livet – filmar när terroristen skjuter i Orlando

Snapchat-klipp fångar ögonblicket när terroristen börjar skjuta på gayklubben i Orlando.


Det börjar som en helt vanlig natt på gayklubben Pulse i Orlando. Amanda Alvears har kul med sina vänner och delar med sig av kvällen på Snapchat. Det är fullt med folk och det är bra stämning på dansgolvet. Hon vet ännu inte att hon bara har minuter kvar att leva.

Plötsligt hörs höga smällar, smällar som ökar i styrka och aldrig verkar ta slut. Amanda verkar inte förstå vad som händer utan reagerar mest på att det låter väldigt högt.

Plötsligt bryts klippet.

Amanda och ytterligare 49 personer miste livet inne på klubben under söndagsnatten när terroristen Omar Mateen öppnade eld med ett automatvapen.

Amanda Alvears blev 25 år.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.