Kvinnorna tog en selfie innan flygplanet lyfte både gångerna det var dags för semester.
1 av 3
Kvinnorna tog en selfie innan flygplanet lyfte både gångerna det var dags för semester. - Foto: Sharon Haak
Första året, ser ni killen som kollar in i kameran?
2 av 3
Första året, ser ni killen som kollar in i kameran? - Foto: Sharon Haak
Andra året, ser ni killen i bakgrunden? Det är samma kille minsann.
3 av 3
Andra året, ser ni killen i bakgrunden? Det är samma kille minsann. - Foto: Sharon Haak

Vännerna tog en selfie på semestern två år i rad – sen märkte de det läskiga

Kvinnorna tog en selfie på flygplanet två år i rad och när de sen tittade på bilderna så märkte de den gemensamma nämnaren.


Många tar nog den klassiska "innan planet lyfter-selfien" som de här kvinnorna gjorde. Men när de kollade på bilderna så märkte de en gemensam nämnare på båda bilderna.

En av kvinnorna fick sig en mindre chock när hon såg en man i bakgrunden av deras selfie. Men det konstiga var inte att mannen kollade rakt in i kameran, utan att hon kände igen honom, skriver Mirror UK.

selfie

Det var då som hon jämförde de båda bilderna, som var tagna med två års mellanrum, och såg vad de båda bilderna hade gemensamt. Nämligen samma man i bakgrunden som kollar in och ler mot kameran.

selfien

– Jag kollade genom bilderna på lördagskvällen och märkte att bilderna liknade varandra, sen kollade jag noga på killen som var med på bilderna och blev lite panikslagen, berättar Sharon Haak för Mirror UK.

Hon fortsätter.

– Jag la upp det på Facebook om det skulle vara så att jag bara inbillade mig det men många kommenterade att det var konstigt, läskigt, bisarrt och udda och att det såg ut att vara samma kille. Vi har kollat på bilderna i flera timmar och det ser ut som samma kille, berättar hon för Mirror UK.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Krav om mer pengar till värnpliktiga

1 timme sedan
Motivationen tryter för värnpliktiga när dagsersättningen är låg. Samtidigt råder det så stor platsbrist inom Försvarsmakten att vissa förband inte haft sängplatser till alla värnpliktiga, visar en ny rapport från Pliktrådet.

USA-straff tog direkt – bosättares kort spärrat

1 timme sedan
USA:s nya sanktioner mot våldsamma israeliska bosättare har fått snabbt genomslag. Extremistledaren Bentzi Gopstein fick reda på att hans kort var spärrat när han försökte tanka bilen.

Polisen i Smedjebacken rapporterar om djur

2 timmar sedan
"En häst springer lös på riksväg 66", skriver polisen på sin hemsida.