Mamma sköt ihjäl sina två tonårsdöttrar – dödades av polis

Kvinnan brukade berömma döttrarna på sin Facebook, men något gick fruktansvärt fel och slutade med att mamman sköt ihjäl sina båda barn mitt på öppen gata.


Christy Sheats, 42, bodde i Texas med sin man och sina två döttrar. Hon brukade ofta berömma sina barn på Facebook och kallade dem senast i september för "mina två fantastiska, snälla, vackra, intelligenta flickor", skriver Metro UK.

Men något gick fel i familjens hem en dag, Christy mördade nämligen båda sina döttrar mitt på öppen gata. En av dem försökte fly ut på gatan men sköts av mamman som följt efter, den andra dottern var redan skjuten och kollapsade på vägen.

Barnens pappa ska ha ropat till sin fru "Snälla gör det inte, de är våra barn".

När polisen kom till platsen vägrade Christy släppa sitt vapen och sköts då av polisen, hon dog av sina skador. Polisen konstaterade att den ena dottern redan var död, men den andra fortfarande var vid liv. Men även hon dog senare på sjukhuset.

Varför modern valde att skjuta sina barn är ännu oklart. Det ska enligt Metro UK ha rört sig om ett familjegräl som spårat ur, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en gravid kvinna som sköts ihjäl i baksätet på en bil men barnet överlevde, och om fosterhemsplacerade, 17-åriga Jasmine som just fått barn, men nu utvisas barnets pappa.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Cloettas godis innehåller farliga ämnen – här är hela listan

Person åtalad för terrorfinansiering

En person har åtalats för terrorfinansiering, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.

Polisen i Trelleborg rapporterar om bråk

"Våldsam person i livsmedelsbutik", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Örebro

1 timme sedan
"En bilist har kört in i en stolpe på länsväg 733", skriver polisen på sin hemsida.

Nu kan du spara anhörigs DNA – efter döden – i ett smycke

1 timme sedan
Färre svenskar är intresserade av att begravas på en kyrkogård, det menar Ulf Lernéus på Begravningsbyråer. Istället vill man uppleva den sista vilan på en bergstopp, eller i ett smycke – men hur går det till egentligen?

Polisen i Södertälje rapporterar om rån

1 timme sedan
"Man misshandlas och rånas.", skriver polisen på sin hemsida.