1 av 3
2 av 3
- Foto: TT NYHETSBYRÅN
3 av 3
- Foto: TT NYHETSBYRÅN

Här är världens sexigaste nationaliteter – och Sverige är...

...inte ens med på listan. Tydligen har den svenska skönheten besegrats av folket på andra sidan Atlanten.


Den svenska skönheten är fortfarande en vandringssägen utomlands, men ska man tro den senaste lista från företaget MissTravel.com så har sägnen börjat blekna då Sverige inte ens kom med.

Listan består av de tio sexigaste nationaliteterna för både män och kvinnor enligt en undersökning gjord på över 90 000 singlar, skriver Daily Star.


I topp för kvinnor ligger amerikanska tjejer, och i toppen för män ligger Kanada.

Vi kan ju undra om det finns kopplingar mellan Justin Bieber och Ryan Reynolds här. Eller Taylor Swift och Beyoncé kanske. Men otvivelaktigt verkar det som att nordamerikanerna tagit världen med storm på sista tiden.

Tvåa blev armenska kvinnor, och här måste det ju nästan finnas ett samband med Kim Kardashian Wests popularitet. Hon har själv tidigare berättat om sitt armenska ursprung.

Bildkälla

Även Kuba, Kanada och Colombia tog sig in på listan före sjätteplatsen Filippinerna. Brandon Wade, som är en av grundarna bakom MissTravel säger:

– Termen "all american beauty" har fått en helt ny mening.

Han säger också att det troligen beror på att den amerikanska kontinenten är en smältdegel för olika människor med olika etniciteter, vilket ger dess kvinnor en unik skönhet.

Rörande männen tog kanadensarna över platsen från fjolårets vinnare med hästlängder. Föregående år vann de irländska männen, men i år föll de till en sjundeplats.

Koreanska män gjorde sin debut och hamnade på en sjätteplats, precis efter spanjorerna. Och kanske har före detta One Direction medlemmen Zain Malik influerat listans tiondeplats som kneps av pakistanska män, skriver Daily Star.

Bildkälla

De tio sexigaste nationaliteterna för kvinnor:

1. American
2. Armenian
3. Canadian
4. Cuban
5. Colombian
6. Filipina
7. Barbadian/Bajan
8. Australian
9. English
10. Italian

De tio sexigaste nationaliteterna för män:

1. Canadian
2. American
3. Australian
4. Italian
5. Spanish
6. Korean
7. Irish
8. Chilean
9. English
10. Pakistani

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du listan stämmer?
Tack för din röst!