Hjälp vad läskigt!
Hjälp vad läskigt! - Foto: Youtube/Facebook

Hon letade efter Pokémon – du kan aldrig gissa vad hon hittade i stället

Det nya spelet har blivit sjukt populärt sedan det släpptes. Men 19-åriga Shayla fick uppleva något riktigt hemskt när hon spelade.


Nyheter24 har tidigare skrivit om den fetaste Pokémon-appen någonsin, som nu har släppts för Apple. Det är alltså Pokémon GO, där du kan spela i virtual reality. Du glider runt på stan och letar efter Pokémon med hjälp av din GPS på telefonen.

Men bara någon dag efter att spelet släpptes i USA fick 19-åriga Shayla Wiggins vara med om något fruktansvärt, hon hittade nämligen inte Pokémon – hon hittade en död kropp.

Shayla spelade spelet i fredags och försökte alltså hitta Pokémon, genom sin GPS på telefonen. Hon gick över en bro, och såg då något helt annat än Pokémon. Hon såg en kropp som flöt i vattnet, vilket då var en död man.

– Jag visste inte vad jag skulle göra först, men jag ringde 911 direkt och de kom på en gång, berättar Shayla.

Enligt polisen hade mannen legat i vattnet i mindre än 24 timmar, skriver Mirror.

Och vill du se trailern till spelet igen, här är den:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Huawei dubblerade sin vinst

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

1 timme sedan
Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.