Därför ska du absolut inte lämna hunden i en varm bil

Det gör ont i hjärtat att se människor vara elaka mot djur. Videon där polisen räddar hunden från den varma bilden har redan setts av miljoner människor.


Varje sommar kommer det nya larm om människor som utan att tänka sig för lämnar sina hundar i bilen. Förmodligen tänker inte de flesta på att det blir väldigt varm väldigt snabbt i bilen, är det 25 grader ute kan temperaturen snabbt stiga över 50 grader inne i bilen. Då mår ingen bra, speciellt inte hundar utan vatten.

I veckan la polisen i spanska staden Alicante ut en video på Facebook där de tvingas slå sönder rutan på en bil för att rädda en hund ur en varm bild och videon har nu setts av över en miljon människor.

När poliserna får ut hunden försöker den i fly i panik men polisen fångar in den och ger den vatten, som hunden dricker upp direkt. Hunden är helt utmattad där den ligger i skuggan. Det är jobbigt att titta på videon, hur människor kan vara så grymma mot sin hund.

Människor är elaka mot djur, så elaka att djuren till slut försöker ta sitt liv. Som den här späckhuggaren i en bassäng i USA. Och den här hunden var så smal och undernärd när den räddades att den inte kunde gå själva.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!