Deepak, 8, föddes med en "tvilling" i magen – så här ser han ut i dag

Han föddes med en parasitisk tvilling men efter en operation förändrades hans liv.


Deepak Paswaan, 8, föddes med åtta armar och ben eller med en så kallad parasitisk tvilling. Han brukade bli mobbad av andra barn på grund av hur han såg ut. Samtidigt så fanns det de som såg honom som en gud.

Men när kirurger från sjukhuset Bangalore Fortis, i Indien, gick med på att göra en operation gratis förändrades hans liv något otroligt. Operationen gjordes förra året och kostade drygt 500 000 kronor, vilket var en summa som familjen aldrig själva skulle ha råd att betala, rapporterar Daily Mail.

Operationen lyckades och i dag lever Paswaan ett helt annat liv än innan.

– Jag kan springa snabbare än min två äldre bröder, förut kunde jag aldrig hänga med. Jag gillar verkligen min nya kropp. Det är mycket roligare och jag är väldigt glad, säger Paswaan, skriver Daily Mail.


Ben
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.