Hon fick en mixer av sitt ex och bestämde sig för att göra en sak.
1 av 4
Hon fick en mixer av sitt ex och bestämde sig för att göra en sak. - Foto: Craigslist
Hon skrev en annons på nätet.
2 av 4
Hon skrev en annons på nätet. - Foto: Craigslist
Och den handlar egentligen inte ens om mixern.
3 av 4
Och den handlar egentligen inte ens om mixern. - Foto: Craigslist
Utan om hennes ex.
4 av 4
Utan om hennes ex. - Foto: Craigslist

Hon fick en present av sitt ex – nu skrattar alla åt det hon gjorde

Kvinnans annons om avskedspresenten hon fick av sitt ex är brutal, ärlig och störtskön.


En kvinna från Brooklyn, USA, la upp en annons på Craigslist om en mixer och historien bakom. Men annonsen handlade mer om hennes ex och hennes känslor kring uppbrottet än om saken det egentligen borde ha handlat om – mixern.

– Dejta aldrig en bolagsjurist. Så här går det: Du matchar med honom på Tinder och ger honom en chans trots att han vid ett tillfälle slutade kommunicera med dig. Du får aldrig en förklaring till det, förutom hans tomma ord, börjar hon sin annons och fortsätter:


Bildkälla: Craigslist

– Han har fint hår. Han ber om ursäkt, hävdar att han hatar True Detective, och skrattar åt dina skämt.


Ni märker vart den här annonsen är på väg va? En upprör kvinna som verkligen pratar från botten av sitt hjärtat.

– En natt medan ni kollar på en film som handlar om monogami, börjar han flippa ut. Han är rädd att binda sig. Killen som har vigt hela sitt liv åt sitt jobb, 80 timmars arbetsvecka, är av oklara skäl är rädd för att binda sig, skriver kvinnan i annonsen.

Hon börjar sedan skriva om "den typiska fuckboyen" och menar då sitt ex, så klart.

– Han börjar få panik över små saker. Han är "ledsen" eftersom "vi brukade vara så glada." Han börjar se dig "på ett negativt sätt". Ibland tvivlar du till och med på om du är attraktiv.


Det är nu som mixer kommer in i historien och på ett sätt förstår man faktiskt varför kvinnan gjort och känner som hon gjort, eller hur?

– Han vill uppenbarligen göra slut med dig, men gör du det? Det är dagen efter din födelsedag. Några dagar senare, kommer detta "Vitamix mixern". Antingen så vill han ha dig tillbaka eller så har han inte förstått den mänskliga arten. Vem köper en hushållsapparat som ett tröstpris?

Självklart finns även lite fakta om mixern men annonsen handlade nog mer om att bli av med sin ilska än att bli av med mixern, skriver Metro UK.

– Den är certifierad och ingår i 5200-serien. Den levereras i en låda med en 5-års garanti och en receptbok. Jag är också tillgänglig för dejter.


Bildkälla: Craigslist

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du gjort liknande om du hade fått en mixer?
Tack för din röst!