Det var tidigt på morgonen den 10 juli som Emilie Meng från staden Korsør på västra Själland i Danmark sa hej då till sina vänner efter en utekväll.
1 av 3
Det var tidigt på morgonen den 10 juli som Emilie Meng från staden Korsør på västra Själland i Danmark sa hej då till sina vänner efter en utekväll. - Foto: Privat
Det har bland annat ryktats att Emilies ska befinna sig i Sverige. Vet du något om hennes försvinnande? Hör av dig till polisen!
2 av 3
Det har bland annat ryktats att Emilies ska befinna sig i Sverige. Vet du något om hennes försvinnande? Hör av dig till polisen! - Foto: Privat
Hon är fortfarande spårlöst försvunnen.
3 av 3
Hon är fortfarande spårlöst försvunnen. - Foto: Privat

Emilie har varit försvunnen i tre veckor – i dag fyller hon 18 år

Det har gått tre veckor utan ett livstecken från Emilie.


Det var den 10 juli som Emilie Meng försvann i staden Korsør på västra Själland i Danmark. Hon hade varit på utekväll tillsammans med sin vänner och sedan dess har ingen sett henne. Trots att både polis och allmänheten letat är det fortfarande ingen som vet vart hon tagit vägen.

I dag, 31 juli, hade varit en speciell dag för Emilie eftersom det nämligen är hennes 18-årsdag, rapporterar Metroxress.

– Kära Emilie. Jag saknar dig väldigt mycket. Vi saknar dig väldigt mycket. Du blir 18 år den 31 juli (det är alltid lätt att komma ihåg datumet, eftersom din moster fyller år samma dag) Du måste komma hem och fira med oss. Jag kommer förmodligen inte vinna Master Chef, men jag lovar att baka en tårta, skriver Emilies kusin på Facebook, med det var ett intiativ av hela familjen.

Man
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.