Star har spenderat ungefär en halv miljon på operationer.
1 av 2
Star har spenderat ungefär en halv miljon på operationer. - Foto: Channel 5
Men anledningen är inte som du tror.
2 av 2
Men anledningen är inte som du tror. - Foto: Channel 5

Star har opererat sig för en halv miljon – av en oväntad anledning

Star har hittills gjort 15 ingrepp sedan hon var 17 år och vill göra ett ansiktslyft innan hon fyller 35 år.


Star, 30, från Birmingham i England har lagt ner 50 000 brittiska pund på plastikkirurgi, vilket motsvarar ungefär 565 000 kronor.

Men än är hon inte klar med operationerna. Hon har bland annat hon opererat sina bröst, näsan, käken och gjort fillers i läpparna.

Anledningen till att Star har spenderat så mycket pengar på sitt utseende är för att hon inte vill vara lik sin mamma. I tv-programmet ”Body Freaks” berättar hon att hennes mamma övergav henne när hon var yngre. Programmet handlar om människor som är beroende av plastikkirurgi.

– Jag vill inte på något sätt se ut som henne. Min pappa tyckte alltid att vi var lika. Men jag kände så mycket hat mot henne så att jag ville ändra på det, säger Star, som tidigare hette Stacy.

Hon har hittills gjort 15 ingrepp sedan hon var 17 år. Det var ungefär då som hennes mamma kastade ut henne och Star tvingades att bo på vandrarhem.

– Jag och min mamma har ingen relation alls, och det är förmodligen därför jag ändrat mitt utseende så mycket, säger hon i programmet.

Förutom alla ingrepp har hon även tatuerat sina ögonbryn och eyeliner. Hon berättar att hon ibland inte ens känner igen sig själv.


Men operationerna har haft sina baksidor. Näsoperationen gick fel och ledde till att Star fick svårare att andas genom näsan.

– Mina näsborrar är mindre så när jag joggar och så har jag svårare att andas, säger hon.

Innan hon fyller 35 år vill hon göra ett ansiktslyft, skriver Daily Mail.

– Jag vill förändras mer, jag är aldrig nöjd.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

63 000 vårdanställda kan vägra övertid

På torsdag nästa vecka kan 63 000 anställda inom vården gå ut i övertids- och nyanställningsblockad. Vi jobbade tre miljoner övertidstimmar förra året vilket motsvarar ungefär 1 800 extra heltidsanställda. Vi kommer inte täcka upp för det längre, säger Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro.

Polisen i Norrköping rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i krock i Norrköping.", skriver polisen på sin hemsida.