Både frun och flickvännen skrev en dödsannons.
Både frun och flickvännen skrev en dödsannons.

Mannen hade två dödsannonser – en från frun och en från flickvännen

Mannen gick bort i sitt hem och i lokaltidningen fanns det sedan två dödsannonser.


Leroy var en mycket älskad man. Han gick bort i sitt hem med sina nära och kära vid sig den 2 augusti och blev 55 år. Hans begravning kommer att hållas på söndag i Atlantic City.

I lokaltidningen kunde man sedan hitta två dödsannonser, sida vid sida. En av de var från hans kärleksfulla fru och den andra var från hans flickvän, skriver Independent.

En anställd på begravningsbyrån Greenidge i Atlantic City berättade att dödsannonserna placerades separat eftersom frun ville ha det på ett sätt och flickvännen på ett annat.


Men enligt personen som jobbade där skulle det inte vara något problem eftersom alla redan visste om att det, skriver Independent.

/
Fru
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.

Sex yrken med månadslön på över 40 000 – och liten konkurrens

Är du sugen på nytt jobb? Nyheter24 listar sex yrken där chansen till jobb är mycket stor och månadslönen är över 40 000 kronor.