Valpen räddades från ett hemskt liv – i dag bor han hos en kärleksfull familj

Den ettårige valpen XO hittades undernärd och ensam på gatan. Känsliga läsare varnas för hemska bilder.


Den ettårige valpen XO räddades när gick ensam längs gatorna i staden Brockton i Massachusetts i USA. City of Brockton Animal Control Department tog hand om honom och efterlyste personer som kunde tänkas veta något.

När han undersöktes av en veterinär vägde han under 7 kilo. De visade sig att XO led av hårsäckskvalster som hade infekterat hans hud, skriver Dodo.



Men trots det som hänt i hundens förflutna så var lilla XO väldigt glad och lekfull. Han viftade så pass mycket på svansen att den börjar blöda.


– Han är så utåtriktad och älskar att följa efter en, vifta på svansen och få godis från en, säger Alyssa Ellman på Second Chance Rescue NYC, till Dodo.


Det kommer ta ett tag innan XO blir av med sina skador men i dag bor han hos en kärleksfull familj som ger honom det han förtjänar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

3 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.