Gordon Gotham blev biten i pungen av en hund, nu går han ut med en bild på skadorna.
1 av 2
Gordon Gotham blev biten i pungen av en hund, nu går han ut med en bild på skadorna. - Foto: Facebook/TT
Hunden attackerade också Gordons två barn. Bilden är från ett annat tillfälle.
2 av 2
Hunden attackerade också Gordons två barn. Bilden är från ett annat tillfälle. - Foto: TT

Pappa lägger upp bild på sin pung – efter att ha blivit biten av hund

Trebarnspappan var i parken med två av sina barn när händelsen inträffade. Nu vill han ha hjälp att hitta hundens ägare.


Trebarnspappan Gordon Gotham, 47, var med sina barn i parken en solig eftermiddag när något som skulle kunna beskrivas som mångas värsta mardröm inträffade.

Gordons två-årige son åkte på sin trehjuling tillsammans med hans 14-åriga dotter i Walton Hall Park, Liverpool. Plötsligt kommer en hund springande ut ur buskarna och rusar mot de båda barnen, skriver Metro UK.

Hunden försöker sedan attackera två-åringen, så dottern lyfte då upp sin lillebror i panik så att hunden inte kunde nå honom.

– Vid det laget hade jag börjat springa mot mina barn och skrek "ta hand om er jävla hund" till ägarna. Jag lyfte sedan upp båda barnen så att hunden inte kunde bita någon av dem. Då började den bita mig istället, berättar Gordon.

Hunden bet Gordon på de mest privata delarna. Något han beskriver som fruktansvärt smärtsamt.

– Men jag kunde inte göra något åt det utan att sätta ner barnen, så jag kunde bara låta den fortsätta bita mig.

Efter den hemska händelsen lyckades Gordon själv ta sig till sjukhuset där han fick en rabiesspruta och en anti-inflammatorisk salva. Händelsen är också anmäld till polisen.

Gordon tillägger att hundens ägare inte verkade det minsta berörda av vad hunden gjort. Istället ska de bara ha sagt "oj, det där har aldrig hänt tidigare" och gått därifrån.

– Men egentligen är jag ledsen för hundens skull för det är den som kommer straffas för det här, inte ägarna som inte visade någon sympati, avslutar Gordon.

Polisen i Merseyside säger till Metro att de alla hundägare måste se till att ha kontroll över sina hundar hela tiden när de är ute. En patrull sökte igenom parken efter händelsen men hittade inte ägarna, men de kommer fortsätta hålla utkik efter hunden.

– Vi tolererar inga oansvariga hundägare i våra parker, säger polisen till Metro UK.

Gordon valde också att gå ut med en bild på skadorna han fått på sin pung som du kan se här under.

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS.

Klicka för att visa

Nyheter24 har tidigare skrivit om vilka de farligaste hundraserna är.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde man få ha sina hundar okopplade på offentlig plats?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

1 timme sedan
Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.