Sam tyckte väldigt mycket om att vara "on me holiday".
1 av 5
Sam tyckte väldigt mycket om att vara "on me holiday". - Foto: Tattoo Fixers, E4
Han brukade använda tatueringen för att slippa hjälpa till hemma. För att få gifta sig skulle han täcka över den ville flickvännen.
2 av 5
Han brukade använda tatueringen för att slippa hjälpa till hemma. För att få gifta sig skulle han täcka över den ville flickvännen. - Foto: © E4
Det gjorde Sam också, med en apa.
3 av 5
Det gjorde Sam också, med en apa. - Foto: © E4
Men ett år senare besökte han studion igen för att berätta att det var slut med frun.
4 av 5
Men ett år senare besökte han studion igen för att berätta att det var slut med frun. - Foto: © E4
Eftersom han saknat sin tatuering så mycket att hon gjort en ny på andra armen.
5 av 5
Eftersom han saknat sin tatuering så mycket att hon gjort en ny på andra armen. - Foto: © E4

Fick välja mellan sin fru eller tatueringen – valde tatueringen

Ett av kriterierna för att paret skulle gifta sig var att killen tog bort sin tatuering, men han saknade den så mycket att han gjorde om den. Nu har paret skilt sig.


Sam Robinson, 26, från Manchester, Storbritannien hade en tatuering på armen där det stod "I'm on me holidays", ungefär "Jag är på min semester". Enligt Sam brukade han använda den för att smita undan hushållssysslor, skriver Daily Mail.

– "I'm on me holidays" betyder att jag är helt fri från allt ansvar. Så om hon ber mig om att diska eller damma av någon kruka så pekar jag bara på tatueringen och säger "Ey, jag är på semester", berättar Sam i programmet Tattoo fixers.

Bildkälla: Tattoo Fixers, E4

Förståeligt nog ville därför Sams flickvän, Farran, därför att pojkvännen skulle ta bort tatueringen innan deras bröllop. Och om han vägrade tänkte hon blåsa av bröllopet.

Sagt och gjort. Sam pallrade sig iväg till tatuerarna i programmet Tattoo fixers och bad om att få tatueringen övertäckt. Så istället för texten fick Sam en apa på armen – för att hedra sin pappa.

Bildkälla: Tattoo Fixers, E4

Så bröllopet gick av stapeln och paret blev äkte makar. Men historien tog ändå en snopen vändning då Sam återkom till programmet efter ett år – för att berätta att han hade tatuerat in frasen igen, den här gången på höger arm.

– Jag saknade den så mycket att jag gjorde om den. Som du kanske förstår så gick det inte hem hos min fru. Vi var gifta i sex veckor till innan hon flyttade – så nu är jag tillbaka "on me holidays", förklarar Sam för de chockade tatuerarna, skriver Daily Mail.

Bildkälla: Tattoo Fixers, E4

Nyheter24 har tidigare skrivit om att tatueringar kan ge cancer.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du en tatuering?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stopp för fler hotell i Amsterdam

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

1 timme sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.

Explosion i Trelleborg

1 timme sedan
Någon form av explosion har skett vid en bostadsföretags lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg. Det hela utreds som misstänkt allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida.

Trelleborg: Polisen rapporterar om detonation

2 timmar sedan
"Flera polispatruller beordrades till Syster Jennys Väg i Trelleborg med anledning av en sprängning/detonation.", skriver polisen på sin hemsida.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

3 timmar sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Styrande partiet vinner i Kroatien

3 timmar sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.