Herr Wang väntade på att hans fru skulle föda barn, men istället blev han också inlagd på operation.
1 av 3
Herr Wang väntade på att hans fru skulle föda barn, men istället blev han också inlagd på operation. - Foto: Pixabay
Han opererades för hemorrojder...
2 av 3
Han opererades för hemorrojder... - Foto: Pixabay
Medan hans fru födde en frisk liten bebis med kejsarsnitt.
3 av 3
Medan hans fru födde en frisk liten bebis med kejsarsnitt. - Foto: Pixabay

Man väntade på att frun skulle föda – opererades själv av misstag

Herr Wang väntade på att hans fru skulle föda barn med kejsarsnitt. Men istället blev han själv inlagd på operationsbordet.


Herr Wang från Shenyang-provisen i nordöstra Kina stod utanför sjukhusavdelningen där hans fru låg och födde deras första gemensamma barn, skriver Metro UK.

Plötsligt kom en grupp läkare fram till honom. De sade något som Wang inte hörde och tog honom sedan med sig in i operationsrum. Wang själv trodde han skulle få hjälpa till med fruns förlossning på något sätt och motsatte sig inte att de förde honom till rummet.

När de sedan bad honom att dra ner sina byxor och lägga sig på operationsbordet började han ana oråd, men sade inget.

– Kanske vet jag inte tillräckligt mycket, och jag var rädd för att bli utskrattad och kallad korkad om jag ställde fler frågor, berättade Wang för Chinese Business Morning View.

Läkarna fortsatte sedan med att ge Wang en bedövningsspruta innan de började operera bort hemorrojder som han inte ens visste att han hade.

Under tiden som Wang låg på operationsbordet födde hans fru en frisk liten bebis med kejsarsnitt. Men herr Wang fick nog ett helt annat sorts födelseögonblick än han först tänk.

Sjukhuset har nu erbjudit Wang 3300 yuan, ungefär 4200 kronor, i ersättning för operationsmissen. Wang själv vet ännu inte om han kommer ta emot summan utan funderar på att anlita en advokat och stämma sjukhuset, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Joey som lagt en halv miljon kronor på att få den perfekta rumpan.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du opererat dig någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Pålägg återkallas – risk för listeria

Axfood återkallar rostbiff och påläggsskinka då man vid en rutinkontroll upptäckt listeriabakterier i anläggningen där produkterna tillverkas.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.