Kyle Duane Duty uppgav sig för att vara en sex-tränare.
1 av 2
Kyle Duane Duty uppgav sig för att vara en sex-tränare. - Foto: cleveland county justice center
Kyle Duane Duty.
2 av 2
Kyle Duane Duty. - Foto: cleveland county justice center

Kyle ville göra 14-årig flicka till sexslav – skulle "träna upp henne"

Kyle greps efter att ha skrivit med en polis som låtsades vara en styvpappa som ville göra sin styvdotter till en sexslav.


En 26-åriga man som sade sig vara en sex-tränare som tränade upp unga tjejer för att sedan gör de till sexslavar har blivit gripen i en operation under täckmantel.

Kyle Duane Duty från Oklahoma hade med sig en matta och ett svärdliknande föremål när han blev gripen efter att han erbjudit sina tjänster i en annons på Craigslist. När Duty blev kontaktad av en polis som låtsades vara en styvpappa började Duty beskriva hur han skulle både fysiskt och med sexuella övergrepp skulle göra flickan till en sexslav.


Polisen berättar att de kontaktade honom vid meddelandefunktionen på Craigslist och de skulle skriva ett meddelande med titeln "Lär mig sir". Polisen låtsades vara en man som ville att sin 14-åriga styvdotter skulle bli "tränad" av Duty.

I två veckor skickade de meddelanden till varandra där han bland annat ska ha förklarat hur han skulle "träna" tjejen.

– Hon skulle kunna vara borta i några månader, gömd i en källare eller på ett annat avskilt ställe där han kunde tortera henne, säger Mark Woodward på Oklahoma Bureau of Narcotics till Daily Mail.


Enligt Woodward bad inte Duty om pengar utan ville i stället ha tillåtelse att misshandla flickan. Han skulle bland annat ha oskyddat "hårt" sex med flickan och Duty berättade också att flickan kanske skulle få men för livet.

Under tiden som flickan skulle vara borta sade han till styvpappan att han skulle anmäla henne saknad och berätta för familjen att hon rymt hemifrån.

Förra veckan arrangerades ett möte där Duty skulle träffa flicka på en parkeringsplats. Hon skulle ha på sig stora och lösa kläder och inga underkläder, skriver Daily Mail.

Duty ska ha erkänt sina brott och poliserna tror att de hann gripa honom innan han hann attackera andra tjejer. Men de fortsätter letandet efter andra potentiella offer.

Duty är bland annat åtalad för stämpling till misshandel och oanständig handling mot minderårig, försök till grooming och databedrägeri

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!