Polis kallades till bilkrasch – fick en chock när de såg vem som körde

Kollisionen med en annan bil ska ha låtit som en explosion. En granne som hittade barnen säger att de hade änglavakt.


Längtan efter mormor blev lite för överväldigande för två väldigt målmedvetna barn, bara tre och fem år gamla.

De två förskolebarnen i staden Federal Way, Washington i USA lyckades i tisdags ta sig in i föräldrarnas SUV, startade motorn och körde mot en vägkorsning där de slutligen krockade med en annan bil.

Annemarie Warren, som bor i grannskapet, beskriver för Komo News att det lät som en kraftig explosion. Så hon sprang ut och såg grannens kvaddade bil.

Barnen var tack och lov helt oskadda enligt vittnen och föraren i den andra bilen fick småsår och blåmärken.


– Jag höll barnen i händerna och frågade var deras mamma var. De svarade att hon sov och att de ville åka hem till sin mormor, så jag väntade tills deras mamma kom dit, sa Annmarie till Komo News.

I dagsläget är det oklart om föräldrarna kommer ställas inför rätta för det inträffade.

– Min första reaktion var "tack och lov att barnen är oskadda". De hade verkligen änglavakt, säger grannen Fred Axberg som hörde kollisionen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om lilla Heidi, 4 år, som förlorade hela sin familj i en bilolycka. Då gjorde släkten något alldeles speciellt för den lilla flickan. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
SUV
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

1 timme sedan
Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.